Форма входа

Категории раздела

Все новости [13]
Собрание материалов по разным темам

Поиск

Календарь

«  Май 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 39

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0




Четверг, 28.03.2024, 21:13
Приветствую Вас Гость | RSS
Объединение "Юридический союз"
Главная | Регистрация | Вход
Главная » 2009 » Май » 14 » Голова Верховної Ради України Володимир Литвин виступає за необхідність розширення представництва молоді в органах державної влади
Голова Верховної Ради України Володимир Литвин виступає за необхідність розширення представництва молоді в органах державної влади
15:32

Голова Верховної Ради України Володимир Литвин виступає за необхідність розширення представництва молоді в органах державної влади.

Виступаючи у четвер на 32-му засіданні Міжпарламентської Асамблеї держав-учасниць СНД у м. Санкт-Петербург у рамках обговорення питання про формування законодавчих основ молодіжної політики у країнах СНД, В.Литвин наголосив на необхідності врахування нових реалій, що склалися на пострадянському просторі та у світі у цілому.

У першу чергу, за його словами, це стосується перегляду вікової категорії осіб, які підпадають під визначення «молодь». «Сьогоднішні умови є такими, що молодій людині необхідно вчитися до тридцяти років», - зауважив В.Литвин. У зв`язку з цим, вважає Голова Верховної Ради України, потребують перегляду і принципи демографічної політики держави.

При цьому Голова Верховної Ради України висловив думку, що проблему демографічної кризи необхідно розв`язувати не за рахунок підвищення рівня народжуваності, а шляхом збільшення тривалості життя.

В.Литвин висловився за необхідність розширення представництва молоді і жінок у системі державного управління, назвавши негативним той факт, що наразі «на жаль, не працює принцип формування влади, особливо представницької, відповідно до соціально-вікової структури суспільства».

У зв`язку з цим Голова Верховної Ради України висловився за закріплення на законодавчому рівні «певного квотного принципу» представництва молоді і жінок у державному управлінні.

Важливим аспектом молодіжної політики держави В.Литвин також вважає вирішення питання про забезпечення молоді першим робочим місцем. В Україні, за його словами, «намітився конфлікт між старшим і молодим поколіннями». «Їх наразі у країні приблизно по 124 млн. І ті, й інші змагаються за робочі місця», - пояснив В.Литвин. Ще одним важливим фактором зваженої політики держави у сфері молодіжної політики, на його думку, є забезпечення молодих людей житлом.

«Першим та ключовим завданням» у молодіжній сфері Голова Верховної Ради України назвав удосконалення освітньої сфери. У цьому контексті В.Литвин наголосив на необхідності розвитку кооперації між державами в освітній галузі. «Жодна держава не може дозволити собі підготовку фахівців з усіх напрямків з однаковим результатом. Тому співробітництво у цьому питанні було б надзвичайно корисним», - сказав він.
 
 
Категория: Все новости | Просмотров: 1190 | Добавил: Admin | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Copyright MyCorp © 2024